For bedrifter

Bli lærebedrift

Det er ikke vanskelig å bli lærebedrift, men godkjenning som lærebedrift forutsetter at bedriften din har en faglig ansvarlig som ivaretar opplæringsansvaret. Vanligvis kreves det at faglig leder har fagbrev i faget, men relevant yrkes praksis eller relevant høyere utdanning kan også godkjennes. Dessuten kreves det at bedriften har relevante arbeidsoppgaver for lærlingen. Som opplæringskontor bistår vi med all dokumentasjon rundt godkjenning av bedriften. Ta kontakt så avtaler vi et uforpliktende møte.

Hva er salgsfaget?

Vg3 salgsfaget handler om salg, markedsføring, samhandling og lønnsom drift. Faget skal gi lærlingene kompetanse i å avdekke kundenes, målgruppenes og markedenes behov for å kunne tilby passende produkter.

Videre handler faget om å tilpasse kommunikasjon, kommunikasjonskanaler og informasjon til ulike målgrupper. Faget skal ruste lærlingene til å ta del i et arbeidsliv der trendene og markedssituasjonen endrer seg etter kundenes og samfunnets ønsker og krav.

Fordeler ved å ta inn en lærling

  • Du kan være med på å skape en drømme ansatt!
  • Lærlinger er en invistering i fremtiden.
  • Vi i Din opplæring hjelper din bedrift med å finne en lærling som har et godt potensiale i deres bedrift. Som godkjent lærebedrift vil potensielle lærlinger også ha mulighet til å søke direkte til din bedrift.
  • Din bedrift blir med på å ta et samfunnsansvar.

Vi er klare, la oss prate